Európa-bajnokkal erősít a Juventus

Sajtóértesülések szerint az együttes megegyezett a Sassuolóval a 23 éves játékos sorsáról.


Sajtóhírek szerint a Sassuolo és a Juventus labdarúgócsapata hosszú tárgyalássorozat végén megállapodásra jutott, így Manuel Locatelli a torinói együttesnél folytatja pályafutását.

A hivatalos bejelentésre még várni kell, ám a helyi sajtó úgy tudja, a kedd este megszületett alku szerint a 36-szoros bajnok klub 35 millió eurót fizet majd jövőre a Sassuolónak a középpályásért.

Locatelli a hétvégén induló szezonban kölcsönben szerepel a Juvénál, amelynek így összesen 40 millió euró körüli összegbe kerül a futballista megszerzése.

A híreket alátámasztja, hogy a Juve szerda délelőtt közösségi oldalán képekkel ellátva adott hírt arról, hogy a játékos megérkezett a csapat egészségügyi központjába, majd arról is, ahogy a terheléses vizsgálatokat végzi.

A 23 éves labdarúgó az Európa-bajnokság egyik nagy felfedezettje volt, a tornán két gólt szerzett és kiválóan játszott a végső győztes olaszoknál, amikor lehetőséget kapott Roberto Mancini szövetségi kapitánytól.

A Juventus már az Eb előtt kiszemelte a Milan-nevelésű 23 éves labdarúgót, és hamar megkezdte az egyeztetéseket az átigazolásáról, mégis sokáig nem tudott megállapodni a Sassuolóval a gárda egyik legjobb játékosáról, aki iránt a hírek szerint többek között az Arsenal és a Borussia Dortmund is élénken érdeklődött.

 

Borítókép: Twitter.com/JuventusFC

Videók