Eriksen: Ez volt a fordulópont számomra az Internél

Néha elég egy remek pillanat is.


Christian Eriksen lendületet kapott az Internél és a karrierje ismét feltörekvő irányt mutat. Elárulta, hogy a fordulópont számára az AC Milan elleni szabadrúgás volt.

A 29 éves dán középpályás, Christian Eriksen 2020 januárjában a Tottenham együttesétől érkezett az Interhez. Az első évben nem kapott sok lehetőséget, és boldogtalannak tűnt az olasz klubban. Alig két hónappal ezelőtt azonbanaz AC Milan ellen megtört benne a jég, és azóta olaszországi karrierje egyenesen felfelé halad.

"Ez volt eddigi legnehezebb és legigényesebb szezonom a karrierem során. Folyamatosan hullámzott minden, hol fent, hol lent voltam, de most megtaláltam az egyensúlyt. Nem akartam távozni, harcolni akartam a helyemért. Megvoltam róla győződve, hogy kihasználom a lehetőségeimet idővel."

Eriksen elismeri, hogy a Milan elleni szabadrúgás fordulópont volt az Interes karrierje során.

"Kicsit szerencsésen alakult, de olyan volt, mint egy új kezdet számomra. Az emberek máshogy kezdtek nézni rám, és azóta egyre jobban játszom. Örülök, hogy úgy alakult, ahogy történt. Ez a szabadrúgás sokat segített nekem" - mondta Eriksen.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Mattia Ozbot/Soccrates/Getty Images

Videók