Emerson és El Shaarawhy - A Serie-A várja őket

Legalábbis Roberto Mancini szerint.


A La Gazzetta dello Sportnak adott interjút Roberto Mancini, aki azt állítja, hogy a Chelsea játékosának, Emersonnak vissza kellene térnie az olasz bajnokságba, de ez igaz Stephan El Shaarawhy-ra is.

A Chelsea hátvédéjét szóba hozták az Inter és a Napoli csapatával is a a januári átigazolási időszakban.

"Ideális lenne számára, ha csatlakozna egy ambíciózus Serie-A klubhoz, ez lenne a legjobb dolog számára, és ugyanez igaz Stephan El Shaarawhy-ra is."

Leonardo Spinazzola egy másik lehetőség a baloldalon Mancini számára, de mit szólna Hellas Veronában játszó Federico Dimarcóhoz?

"Jól ismerem, még amikor az Interben edzősködtem, jó technikai képességekkel és személyiséggel rendelkezik. Fiatal és esélyes lehet a posztra. Követjük őt, ahogy több tehetséges játékost is, mint például Matteo Lovatót, Nicolo Rovellát és Tomasso Pobegát. Mattia Zaccagni nem volt szerencsés, behívót kapott, de megsérült."

Van még esély Balotteli számára?

"Senkit nem utasítok el egyből, de Mario számára nagyon nehéz lesz, ugyanez a helyzet Mattia Destróval is. Ciro Immobile és Andrea Belotti után a sorrendben olyan nevek következnek, mint Francesco Caputo, Kevin Lasagna vagy éppen Gianluca Scamacca. Még Moise Kean is nagyon jó lehetőség lehet számunkra."

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Steve Bardens/Fred Lee/Getty Images

Videók