Egy videó, ami összefoglalja Adriano csodálatos és egyben kudarcba fulladt pályafutását

Minden szépen indult, majd a vége elromlott.


2004-ben a gyakran alábecsült Adriano Leite Ribeiro sokkolta a világot az ügyességével a Bajnokok Ligája összecsapásán a Valencia ellen. A brazil zseni akkoriban élete formájában volt.

Januárban a Parma 23,4 millió euróért cserébe elengedte az Interhez, és a 2004/2005-ös szezon figyelemre méltó kezdete után, ahol hét gólt szerzett Brazília színeiben a Copa Americán, a 24 éves játékos gyorsan megalapozta karrierjét, mint a világfutball egyik legféltettebb csatára.

Nagyon jól teljesítette a felé alátámasztott elvárásokat a karrierje nagy részében. Volt egy pillanat a Valencia elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen, amire mindenki felkapta fejét. Adriano teljes sebességgel meglódult akapu felé, ahol Santiago Canizares állt vele szemben, de mellett eltolta a labdát, majd a védőt, David Navarrót is egy elképesztő csellel maga mögött hagyta. Nézzék meg az alábbi felvételt.

 

Ezzel a pazar mozdulattal kicselezte a védőjét, majd egy egyenge befejezéssel az oldalhálót találta el. Ez a "mi lehetett" pillanat volt a brazil számára, egy szerencsétlen eredménysorozat, amely összefoglalja a pályafutását.

Sport365.hu - "Zlatan és a brazil Ronaldo keveréke vagy" - egy be nem teljesült pályafutás

Az Internazionale csapatánál a csapattársak Zlatan Ibrahimovic és a brazil Ronaldo keverékének gondolták, de amikor már majdnem karrierje csúcspontján volt, egy szívszorító hír örökre megváltoztatta életét. Egy telefonhívást kapott: "Adri, apa meghalt" - mesélte az Inter legenda, Javier Zanetti a 2004-es szezon előti edzésén.

Sport365.hu - "Az Interrel való erős kapcsolatom életem végéig megmarad. " - Zanetti

Javier Zanetti az Instagrammon keresztül a beszélgetett a FIFA World Cup csatornán, ahol pályafutása legszebb pillanatairól, csapattársairól, és mostani munkájáról is beszámolt. Szerencsésnek mondhatom magam mert 23 év alatt a kor legnagyobb játékosai ellen is játszhattam. Zidane, Henry, Messi, Cristiano Ronaldo vagy Kaká......sorolni lehetne a neveket. Mind-mind különleges és egyedi volt.

Sport365.hu - Adriano: "Milánó mindig is az otthonom marad"

Nevetésekkel teli beszégetsét folytatott videóchaten keresztül Adriano és Romelu Lukaku. A belga válogatott támadó gyermekkora óta nagy rajongója a brazil csatárnak. Adriano nagy mosollyal az arcán kezdte a mondandóját: "Örülök, hogy te foglaltad el a helyem az Inter támadósorában. Örülök neked, és az Internek is, a legjobbakat kívánom nektek.

Forrás: sportbible.com
Borítókép/Képek: sportbible.com

Videók