Dybala: Azt hittem tovább tart a közös történetünk

Érzelmes poszttal búcsúzik az argentin támadó a Juventustól.


A Juventustól távozó argentin labdarúgó, Paulo Dybala úgy gondolta, hogy még sok évig fog együtt dolgozni a torinói csapattal.

A La Joya becenévre hallgató támadó hat év után távozik a zebráktól, miután lejár a csapattal a szerződése.

A következő csapata egyelőre még nem ismert, de a közösségi oldalán megköszönte a támogatását a klubnak és a szurkolóknak.

„Nehéz szavakat találni arra, hogy méltóképpen elköszönjek tőletek. Azt hittem, tovább tart a közös történetünk, de az élet más utakra sodort. Soha nem felejtem el, amit adtál nekem, meccseket gólokat győzelmeket. Az álmaimat éltem. Hat év alatt 12 trófea és 115 gól, amelyet soha nem vehet el senki. Köszönöm, hogy támogattatok a nehéz pillanatokban. Köszönöm azoknak, akik velem voltak a nehéz pillanatokban is, a szurkolóknak, a klubon belülieknek, a menedzsereknek, a csapattársaknak, a személyzetnek. Életem legszebb pillanatai voltak, amit büszkén fogok mutogatni a gyerekeimnek és az unokáimnak. Nem lesz könnyű pályára lépni az utolsó meccsemen, de emelt fővel teszem, mert tudom mindent megtettem a klubért.”

 

 

Dybala 2015-ben került a Juventushoz és öt alkalommal lett bajnok a Juventussal.

Az argentin játékos négyszer nyerte meg az Olasz Kupát, a 2019-20-as szezon legjobbja volt, és a 2016-17-es idényben bejutott a csapattal a Bajnokok Ligája döntőjébe.

A Juventus ma este 20:45-kor lép pályára hazai pályán a Lazio együttese ellen a Serie A utolsó előtti fordulójában. 

Borítókép: GettyImages 
Forrás: football-italia

Videók