Donnarumma nem kér többet az AC Milan hanyatlásából

Az olasz kapus távozna a süllyedő hajóról.


Az AC Milan csapatát az utóbbi időben úgy lehetne jellemezni, mintha a Titanic hajó süllyedését néznénk ezerszeres lassításban. Már régóta komoly gondok vannak a klubnál, de még valamilyen szinten fent van a vízen. Meglátjuk, hogy a filmmel ellentétben, ennek happy end lesz-e a vége.

A Tuttosport értesülései szerint Gianluigi Donnarumma nem hosszabbítja meg 2021-ben lejáró szerződését. Az olasz lapok szerint távozni készül a szenzációs tehetséggel bíró kapus. Erre le is csapna már a nyáron a Chelsea, akik egy 60 millió eurós ajánlattal készülnek bevágódni a 21 éves játékosnál. Frank Lampard mindenképpen egy új kapust szeretne, erre pedig nem is sajnálná a pénzt. Sajtóhírek szerint a “kékek” akár készen állnak pénzt, plusz egy azonos posztú játékost ajánlani a válogatott kapusért.

 
Fotó: Chloe Knott - Danehouse/Getty Images

A londoniak 60 millió eurót és Kepa Arrizabalaga játékjogát ajánlanák a Rossonerinek, ami az AC Milan helyzetétől függetlenül is egy igen remek ajánlat. A Chelsea egyéébként két éve 80 millióért igazolta le a spanyol kapust, akivel edzője, Lampard egyáltalán nem elégedett.

Forrás: tuttosport.com
Borítókép: Chris Brunskill Ltd/Getty Images

Videók