Döbbenetes bakival tette magát nevetségessé a Milan az átigazolási hajrában

Az AC Milan megszerezte az Atalanta szélsőjét, Giacomo Bonaventurát, miután nem jött össze a Parmát szolgáló Jonathan Biabiany leigazolása.
A klubok megegyeztek egymással a francia játékosról, és az ügylet keretében Cristian Zaccardo ellentétes utat járt volna be. A bejelentés megtörtént, és a Milan meg is osztott egy képet, amin milanos mezben és sállal volt látható Biabiany. Nem sokkal később azonban érkezett a hír, hogy még sincs transzfer, Zaccardo ugyanis nem kíván a pármaiakhoz igazolni. Felvetődik a kérdés, hogy ez miért csak akkor derült ki, amikor a bejelentés már megtörtént.

Gyorsan lépett a Milan, és sikerült szerződtetnie Biabiany helyett az Atalanta egyszeres olasz válogatott szélsőjét, Giacomo Bonaventurát, akiről 7 millió euróban állapodtak meg a felek, bónuszokkal együtt. A 25 éves játékos 2019-ig írt alá.

Adriano Galliani, az olasz gigász ügyvezetője kijelentette, hogy a hétfői kínos sztori ellenére elégedettek az átigazolási időszakkal, ami végül is érthető, hiszen Diego Lópezt, Alexet, Jérémy Ménezt, Pablo Armerót és Fernando Torrest is ingyen sikerült megszerezniük, utóbbi kettőt kölcsönbe.

Videók