"Csalódtunk Balotelliben"

Az egykori csillag ismét kudarcot vallott az új állomásán.


A Brescia elnöke, Massimo Cellino elismeri, hogy Mario Balotelli már nem tartozik hozzájuk, és távozni fog, amint lehetséges.

Az elmúlt napokban ellentmondásos jelentések születtek arról, hogy a csatár nem jelentkezett edzésre vagy a csapat többi tagjától külön dolgozott. Cellino elnök most tiszta vizet öntött a pohárba.

"Megpróbálom elkerülni a jogi lépéseket, és a Balotelli-ügy kifogyott, mert nincs labdarúgás, és kevés másról lehet jelenleg beszélni. Furcsa fiú, már nem közös a célunk, távozni fog. Nem feltétlenül különbözik attól, amit a karrierje során eddig mutatott, csak egy kicsit anarchikus."


Fotó: Giuseppe Cottini/NurPhoto via Getty Images

A Brescia a tabella alsó helyeit foglalja el, és Balotelli azt remélte, hogy a szülővárosába való visszatérése újra fellendíti karrierjét. 19 mérkőzésen 5 gólt szerzett.

"Szerződése automatikusan megszűnik, amint kiesünk az első osztályból, így minden bizonnyal a következő szezonban szabadon igazolható lesz. A korábbi edzője, Corini vigyázott rá és megengedte, hogy némi késéssel kezdjen, és kevésbé intenzíven végezze az edzéseket. Csalódottak vagyunk miatta."

"Tényleg azt hittük, hogy fontos játékos lesz számunkra, aki segíteni fog minket. Mivel szerettem őt, arra gondoltam, hogy valami újat hozhat létre Bresciában. Csalódtunk benne."

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Giuseppe Cottini/NurPhoto via Getty Images

Videók