Crespo szerint Lautaro lehet az új Sergio Aguero

Ezek aztán az elismerő szavak egy hatalmas legendától.


Hernán Crespo elmagyarázza, hogy miért tartja jobb csatárnak Lautaro Martínezt, mint Sergio Aguerót. Majd arról is ejt pár szót, hogy ő és Ronaldo nem motiválták egymást annyira, mint Cristiano Ronaldo és Lionel Messi.

A korábbi Parma, Lazio, Milan, Inter és Chelsea támadó, aki jelenleg a Defensa csapatát trenírozza fejtette ki a véleményét.

"Cristianónak és Messinek szerencséjük van, hogy egymást motiválják, így mindig egy szinttel feljebb teljesítenek, hogy lépést tudjanak tartani egymással. Az én időmben Ronaldóval való rivalizálásom teljesen más volt. Valószínűleg nem tudtuk motiválni egymást, hogy még jobbak legyünk. Senki sem lesz már olyan játékos, mint Ronie, hiszen a mozgása, kreativitása, amellyel elhúzott a védőktől egyszerűen hihetetlen. Úgy gondolom, hogy Cristiano hatalmas munkával érte el azt, ahol most tart, de nincs olyan tehetsége, mint a Fenoménnak volt."

Ezt követően Crespo a honfitársait elemezte.

"Ismerjük Mauro Icardit és Paulo Dybalát is, de szerintem Lautaro Martínez lehet az új Sergio Aguero. Nem olyan éles a kapu előtt, de ő inkább csapatjátékos, mint Kun, aki sokszor belebonyolódik a cseleibe a kapu előtt. Lautarót egy sokoldalú focistának tartom, akinek nagyon szeretem a mentalitását."

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Amilcar Orfali/Getty Images

Videók