Cassano: a Juventus szurkolók nem hülyék..

A bajnoki címnek kellene lennie a célnak, nem a negyedik helynek.


Antonio Cassano egyáltalán nincs elragadtatva a Juventus sorozatban nyolc egymást követő Serie A-s győzelmet hozó sorozatától.

A Juventus beérte a Milant a második helyen, és szépen felkészült a péntek esti, listavezető Napoli elleni rangadóra a Stadio Maradonában.

Cassano sosem volt Max Allegri futballstílusának rajongója, és továbbra sem hatja meg a közelmúltban elért nyolc győzelemmel járó sikersorozat, amely mindegyiket úgy nyerte meg, hogy egyetlen gólt sem kapott.

„Allegri folyamatosan azt mondja, hogy lépésről lépésre kell haladni, és a cél a negyedik hely, ami egy teljes hazugság, undorító. Nagyon jól tudja, hogy a Juve és az Inter rendelkezik a legerősebb csapatokkal a bajnokságban, és a Scudettóért kell küzdeniük. Engem nem zavar a nézetkülönbség, de ha engem átvernek, azt undorítónak tartom. A Juventus szurkolói nem hülyék, engem nem érdekel az éhség, az agresszivitás, az, ha egy kis klub vagy, de a félidőben otthon játszva 44 százalékos labdabirtoklásod van az Udinese ellen...” - mondta Cassano Christian Vieri BoboTV-nek.

Cassano nem rajong Allegriért, és korábban azt mondta, hogy soha nem írt volna alá a Juventushoz, de mindenekelőtt következetesen a támadó, stílusos futballt támogatja.

„Nyilván minden újságíró, korábbi játékos és barát azt mondja, hogy a Juve visszatért. Hova? Ahhoz, hogy szarok legyenek? Még az is lehet, hogy mindent megnyernek, de a Lazio elleni meccset leszámítva borzalmasak voltak. Sőt, egy olyan Serie B-s csapat ellen, mint a Cremonese, megérdemelték volna a vereséget!”

Borítókép: Daniele Badolato - Juventus FC/Juventus FC a Getty Images

Videók