Brutális szerződést kínál Tottinak az AS Roma

Az edzője korábban azt mondta, távozik, ha nem hosszabbítanak az ikonnal.


Vannak olyan sportolók, akiket klubhovatartozástól függetlenül mindenkinek illik megbecsülnie és elismernie. Ebbe a kategóriába tartozik bele Francesco Totti, az AS Roma labdarúgó-csapatának az ikonja is. Totti egész életében hűséges volt a klubjához, és annak ellenére, hogy már több éve megjósolták a visszavonulását, még mindig nem lehet leírni.
 
Azt viszont még egyelőre nem tudni biztosan, hogy jövőre is játszik-e, ennek ellenére a klub vezetése hatéves szerződést kínál az ikonnak. Az edző, Luciano Spaletti azt mondta a 40 éves játékosáról, hogy ha nem hosszabbítanak vele, akkor távozik a posztjáról.
 
 „Nem beszéltünk Tottival a jövőjéről játékosként, viszont hat évre szóló szerződést kínáltunk neki a sportigazgató szerepkörébe” – mondta James Pallotta a La Gazzetta dello Sportnak.
 

Simeone elárulta, mikor lesz a Real Madrid vezetőedzője " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Amikor a Real Madrid ellen, jó szokása szerint, elvesztette a BL-döntőt az Atlético Madrid, brutálisan összetört a Matracosok vezetőedzője, a mindig szenvedélyes Diego Simeone. Nem volt olyan sajtótermék a világon, amelyik ne írta volna meg, hogy az argentin tréner távozni fog kedvenc csapatától, mert nem tudja feldolgozni azt, hogy megint kikaptak a fináléban Cristiano Ronaldóéktól.

Videók