Bejelentették az olasz bajnokság legérdekesebb átigazolását

Évi tízmilliót keres majd öt éven keresztül.


Leonardo Bonucci, a címvédő Juventus labdarúgócsapatának olasz válogatott védője az AC Milanhoz szerződött. A torinóiak védelmének 30 éves kulcsembere ötéves szerződést kötött a lombardiai klubbal, ahol évi tízmillió eurót keres majd. Sajtóhírek szerint a Milan 40 millió euró (12,2 milliárd forint) ellenében szerezte meg az Eb-ezüstérmes Bonuccit. A játékosnak már csak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon kell átesnie, és edzésbe is állhat a csapatnál.
 
A legutóbb 2011-ben bajnok Milan a nyáron kínai tulajdonba került, az új vezetés pedig nem sajnálja a pénzt erősítésekre: André Silváért 38, Andrea Contiért 25, Hakan Calhanogluért 22, Ricardo Rodríguezért 18, Mateo Musacchióért 18, Franck Kessiéért pedig 8 millió eurót fizetett.

Mourinho lehet, meggondolja magát Ibrahimovic sorsáról " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

Aztán gejzír módjára robbantak ki a semmiből a hírek, hogy Ibrahimovic állapota a vártnál lényegesen gyorsabban javul. Az Anderlecht elleni, áprilisi Európa Liga-mérkőzés után kevesen gondolták azt, hogy július elején arról cikkez majd a világ sportújságíró társadalma, hogy Zlatan Ibrahimovic akár már októberben visszatérhet a pályára - jelezte az m4sport.hu.

Videók