Beismerés: Gallianiék tönkretették a Milant

Adriano Galliani a minap megerősítette nyilatkozatával Allegrit a Milan vezetőedzői posztján. Ezzel ugyanakkor elismerte a klubvezetést hibáját.


Galliani a Lazio elleni vereséget követően nyilatkozott így: "Az edzőnk marad a helyén. Meg kell találnunk a módját, hogy a csapat elkezdje gyűjteni a pontokat a bajnokságban. Ki kell lábalnunk a szakadékból" - mondta a sportvezető.

Allegri szerint is komoly gondok vannak, tegnap elismerte, hogy már a kiesés gondolata is felmerült benne. Erről itt olvashatsz bővebben!

A Milan-sztorit végignézve jól látható, hogy a klub saját játékospolitikájának az áldozata lett. A nyári átigazolási időszakban legalább tucat olyan futballista távozott a Milantól, aki bár az idősebb korosztályt képviselte, azért megállapítható, hogy ebben a Milanba bizony elfértek volna: Amelia -  Yepes, Bonera, Antonini, Abate, Boateng, De Jong, Montolivo, Nocerino, Pazzini, Shaarawy!

Nézzük a távozók névsorát: Nesta, Ibrahimovic, Thiago Silva, Van Bommel, Seedorf, Zambrotta, Gattuso és Cassano! A felsorolt nevek között érezhető minőségi különbség van.

Galliani azzal, hogy folyamatosan kiáll Allegri mellett elismeri, hogy ebből nem lehet jobbat kihozni. Ez a Milan ennyit tud! A rossz játékospolitika vezetett ide.

Videók