"Balotellinek vissza kellene vonulnia"

Hova süllyedt "Super Mario" karrierje?!


Furio Valcareggi ügynök nagyon kritikus tanácsot fogalmazott meg a Brescia csapatát elhagyó Mario Balotelli számára. "Nyilvánvaló, hogy most kell abbahagynia a focit."

Az olasz csatár augusztusban lesz 30 éves, és gyakorlatilag mindenféle nézeteltérések után a Bresciánál szerződést bontottak Mario Balotellivel, aki 2019 nyara óta volt az olasz élvonalbeli futballcsapat játékosa.

"Ezen a ponton nyilvánvaló, hogy abba kell hagynia a labdarúgást" - mondta Valcareggi a TMW Radio-nak.

Sport365.hu - "Csalódtunk Balotelliben"

Az elmúlt napokban ellentmondásos jelentések születtek arról, hogy a csatár nem jelentkezett edzésre vagy a csapat többi tagjától külön dolgozott. Cellino elnök most tiszta vizet öntött a pohárba. "Megpróbálom elkerülni a jogi lépéseket, és a Balotelli-ügy kifogyott, mert nincs labdarúgás, és kevés másról lehet jelenleg beszélni.


Balotteli pályafutása a Manchester City-ben, Milánóban, Liverpoolban, Nizzában és Olymique Marseille-ben meglehetősen keserves körülmények között zárult le. Valcareggi ezt mind Balotelli ügynökének, Mino Raiolának a nyakába varrja.

"Úgy gondolom, hogy Raiolának vállalnia kellene a felelősség egy részét, mert segítenie kellene Balotelli javulását."

Sport365.hu - Szegény Balotellit nem engedték be az edzésre - Videó

A klub szombaton állítólag szerződést bontott a tavaly érkezett játékossal, mivel az edzések újrakezdése óta egyetlen tréningen sem jelent meg, betegségre hivatkozva. Balotelli kedden reggel felbukkant a Torbole Casaglia edzőközpontban, de nem kapcsolódhatott be a munkába, és dolgavégezetlenül elhajtott. "Most mondják, hogy nem akarok edzeni!" - kiáltott oda az újságíróknak.

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Giuseppe Cottini/NurPhoto via Getty Images

Videók