Az utolsó utáni esélyét kaphatja a balhés csatár

Irány Monza.


Mario Balotelli várhatóan rövid távú szerződést köt. A Monza vezérigazgatója, Adriano Galliani beszélt a híres csatárról.

Sport365.hu - A botrányokról is elhíresült Balotelli csak vergődik

A klub - amelynek tulajdonosa a korábbi olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi - szombaton erősítette meg, hogy a 30 esztendős volt olasz válogatott csatár hétfőn esik át az orvosi vizsgálatokon, majd írja alá szerződését. Olasz médiaértesülés szerint a szabadon igazolható Balotelli júniusig csatlakozik az együtteshez.

A 30 éves Mario Balotelli csapat nélkül volt, mióta elhagyta a Brescia csapatát. Úgy tűnik, hogy a következő állomása a Serie B-ben szereplő Monza lesz. A klub vezérigazgatója, Adriano Galliani Balotellit a Milánóban töltött időszakából ismerheti, és szerinte ez lehet az utolsó mentőöv a csatár számára.

"Jól elbeszélgettem vele, és elmondtam neki, hogy ez az utolsó esélye. Imádom Mariót. Olyan technikás és remek testfelépítéssel megáldott játékos, hogy sokkal többet kellett volna elérnie a karrierje során. Egy kivételes játékos, aki még csak 30 éves."

A Monzába való igazolás azt jelentené, hogy Balotelli kilencedik klubját fogyasztja. Korábban olyan csapatok mezeit viselte, mint az Inter, Milan, Manchester City vagy a Liverpool.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Emilio Andreoli/Getty Images

Videók