Az olasz sztárcsapat lemondott egész nyáron kergetett kiszemeltjéről

Helyette a PSV sztárját szerezné meg.


A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis feladta a Real Madrid kegyvesztett sztárjáról, James Rodríguezről, és helyette Hirving Lozanora a PSV sztárjára vetett szemet, miután a Bernabéu vezetői visszautasították az egy éves kölcsönt vásárlási opcióval.

A felajánlott lehetőséggel azért nem élt a Real Madrid, mert azonnal keresni akar a kolumbiaival, ami nehezen fog összejönni, tekintve, hogy a Premier League átigazolási ablaka bezárt, az Atlético Madrid már nem érdeklődik, és más ajánlat nem érkezett Jamesra.

A La Gazzetta dello Sport szerint, De Laurentiis belefáradt a Madrid álláspontjának megváltoztatásába, és inkább a mexikói Lozanora koncentrál, de az is közre játszik, hogy a szélsőt később profittal el lehetne adni, míg ez James esetében nem valószínű.

“A Napoli felhagy James Rodríguez kergetésével. Aurelio De Laurentiis nem fogja azonnal megvenni, ahogy Florentino Pérez akarja. A [Napoli sportigazgatója] Cristiano Giuntoli teljesen Hirving Lozanora fordítja már figyelmét, és tárgyal a PSV-vel,” – írja az olasz lap.

Ez a helyzet viszont senkinek nem jó, James nem szerepel Zinedine Zidane terveiben, így játszani sem fog, és a Real Madrid televan kreatív középpályásokkal. A Napoli, közben, nem éri el célját, egy világsztár leigazolását – aki legsikeresebb szezonját éppen a jelenlegi edzőjükkel, Carlo Ancelottival érte el Madridban – még úgy sem, hogy oda ígérték neki Diego Maradona visszavonultatott 10-esét.

Fotó: Koji Watanabe/Getty Images

Videók