"Az lenne a legjobb, ha Ronaldo elhagyná a Juventust"

A Juventus egykori játékos mondta el a véleményét. TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


A sajtóhírek szerint Cristiano Ronaldo dührohamot kapott a Genoa elleni mérkőzést követően, majd kiviharzott a stadionból.

Bár a Juventus 3-1-re legyőzte a Genoát, az ötszörös aranylabdás dühösen vonult le a pályáról a záró sípszót követően. A felvételeken jól látszott, hogy mezét a pályára hajította, bár többen úgy vélték azt az egyik labdaszedő fiúnak szánta.

A Mirror azonban arról számolt be, hogy a játékos az öltözőben folytatta a dühöngést: először a falba vágott, majd néma csendben lezuhanyzott, és senkihez sem szólva távozott.

A mérkőzést követően a Juventus vezetőedzője, Andrea Pirlo beismerte, hogy Ronaldo valóban indulatos volt amiatt, hogy többszöri lehetősége ellenére nem talált a kapuba.
 

Juventus 3-1 Genoa | Kulusevski, Morata and McKennie All Score in Juve Win! | Serie A TIM

Juventus took the 3 points against Genoa with Weston McKennie scoring a goal seconds after being subbed on!This is the official channel for the Serie A, prov...„Dühös volt, mert nem sikerült gólt szereznie. Normális, ha egy olyan játékos, mint ő, mindig fejlődni akar. Nem hiszem, hogy megbírságolják, előfordul, hogy vannak pillanatok, amikor ideges” – mondta.

Az olasz, La Gazetta dello Sport ugyanakkor arról ír, Ronaldo azért volt mérges, mert a mérkőzésen többször is előfordult, hogy társai nem passzoltak neki.

Annak ellenére, hogy a Genoa elleni találkozón nem sikerült gólt szereznie, a portugálnak nincs szomorkodni valója, hiszen 25 góljával továbbra is ő a liga gólkirályi címének várományosa.

Borítókép: Jonathan Moscrop/Getty Images

Forrás: sportbible.com

Videók