"Az lenne a legjobb, ha Ronaldo elhagyná a Juventust"

A Juventus egykori játékos mondta el a véleményét.


A híresztelések szerint Cristiano Ronaldo jövője a Juventusnál bizonytalan. Massimo Mauro, a Juventus egykori középpályása beszélt a portugál világsztárról.

A 36 éves Cristiano Ronaldóról az elmúlt hónapokban úgy hírlik, hogy egyre inkább távolodik a Juventustól. Mindezek olyan pletykák, amiket az olasz klub vezetői már többször is tagadtak, de ennek ellenére mégsem érnek véget. A Juventus korábbi középpályása, Massimo Mauro szerint a klubnak el kell adnia Ronaldót ezen a nyáron.

„Ronaldo soha nem volt vezető azokban a klubokban, amelyekben játszott, és soha nem is lesz. Azt akarja, hogy csapattársai labdákat adjanak neki, hogy gólt lőhessen. Fantasztikus góllövő, de nem csapatjátékos. Olyan, mint egy cég, ahol a forgalma fontosabb, mint a csapat sikere. Vele a klub még rosszabbul teljesít a Bajnokok Ligájában. A legjobb az lenne, ha elhagyná a Juventust.”

Felmerültek olyan hírek, miszerint Ronaldo visszatér a Real Madridba, de talán a legnagyobb esély arra van, hogy a Paris Saint-Germain csapatába igazoljon, amennyiben tényleg távozik.


Fotó: Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Jonathan Moscrop/Getty Images

Videók