Az Al Hilal 100 millió eurót fizetne egy csatárért

Olaszországból igazolnának: a célpont a Milan


Az O Jogo portugál lap azt állítja, hogy a szaúdi Al Hilal 100 millió eurót ajánlott a Milán játékosáért, Rafael Leaóért.

Az Al Hilal edzője, Jorge Jesus ugyanis újra együtt dolgozna honfitársával, Rafael Leaóval, a szaúdiaknál pedig egy dolog nem szokott akadály lenni, az pedig éppen a pénz.

De lehet, hogy még ez a szép kerek összeg is kevés lesz, ugyanis Leao aktuális szerződése egy 175 millió eurós záradékot tartalmaz, mint lelépési pénz. Azonban ennyit még az Al Hilal sem adna Leaóért. A 100 millió euró viszont biztosan kevés lesz a Milan igényeihez képest.

Arról egyelőre senki sem beszél, hogy maga a játékos elmenne-e az európai Bajnokok Ligája résztvevő csapattól, az ázsiai BL-szereplőhöz. De a hírek szerint a szaúdi klub a hétvégére hivatalos ajánlatot küld a Milannak. Leao édesapját pedig megbízták, hogy tárgyaljon a szaúdi klubbal.

A jelentés szerint még van egy portugál közvetítő is az ügyben. Az a Mário Rui, aki bejáratos a szaúdi királyi családhoz. Rui már tavaly nyáron segédkezett egyébként egy kontraktusnál. Akkor Neymar Szaúd-Arábiába igazolását hozta tető alá.


(Fotó: futball-italia)

 

Videók