Aaron Ramsey visszatérhet Angliába

A Juventus nem elégedett a walesi játékos teljesítményével.


Egyes értesülések szerint Adrien Rabiot és Aaron Ramsey játékjogát is felajánlja a Juventus a Manchester Unitednek Paul Pogbáért.

A United várhatóan megválig a francia közzépályástól, aki csak a folyamatos sérüléseivel hívja fel utóbbi időben magára a figyelmet. Pogba és a klub közötti feszültség kézzel tapintható, mióta tavaly nyáron kefejtette, hogy távozni szeretne.


Fotó: Robbie Jay Barratt - AMA / Getty Images

Mino Raiola még mindig jó kapcsolatot ápol a Juventus vezetőségével, és a La Gazzetta dello Sport azt állítja, a sztárügynök már kapcsolatba lépett a torinói klubbal a francia játékos visszatéréséről.

Pogba 2012-ben csatlakozott a Juventus csapatához, majd ezt követően 2016-ban visszatért az Old Traffordba.

A Juventusnak van egy terve a világbajnok visszacsábítására, ami két játékost foglal magában. Rabiot és Ramsey csak tavaly nyáron csatlakozott a Juventushoz, de azóta is csak küzdenek és kapkodnak minden egyes perc játéklehetőségért.


Fotó: Matteo Bottanelli/NurPhoto via Getty Images

A United mindkét labdarúgóval kapcsolatban állt, még mielőtt aláírtak volna a Juventushoz. Az olasz klub ajánlatának összege 125 millió font a bérekkel együtt. Raiola azt állította a játékos szívesen visszatérne Olaszországba.

"Vissza szeretne térni Olaszországba, ami számára a második otthona. Sokat beszélek Nedveddel. Paul a legmagasabb szinten szeretne játszani, de a Manchester United jelenleg egyáltalán nem ezt a szintet képviseli" - mondta az ügynök.

Forrás: metro.co.uk
Borítókép: Valerio Pennicino - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images

Videók