A szöuli rendőrség csalást gyanít, amiért nem játszott Ronaldo

Rendkívül csalódottak a dél-koreai rajongók.


A dél-koreai rendőrség eljárást indított a helyi sportszervező ellen, miután Cristiano Ronaldo nem játszott a Juventus K League All-Stars elleni felkészülési meccsén Szöulban, ami hatalmas felháborodást keltett a jelenlévők között.

A hatóságok csalás miatt vizsgálódnak a TheFasta ellen, mely a július 26-i meccset szervezte. Csütörtökön a szöuli rendőrség razziát tartott a cég központjában, hogy megbizonyosodjanak róla, szerződésbe foglalták, hogy Cristianonak kötelező pályára lépnie, mondta el egy forrás a Yonhapnak.

Ronaldo izomproblémákra panaszkodott a mérkőzésen, emiatt ülte végig a meccset az olasz klub szerint, míg a szervező állítja, a Juventus beleegyezett, hogy a korábbi Real Madrid játékos legalább 45 percet játszik. 

Néhányan a 66 ezer nézőből 295 eurót is hajlandóak voltak kiadni jegyekre, akik később haraggal reagáltak a portugál hiányára, és petíciót indítottak a szervező ellen. Ráadásul a K League, a dél-koreai profi klub futball irányítója, múlt héten levelet küldött a Juventusnak tiltakozásul, és követelték, hogy a torinói klub kérjen elnézést, és adjon magyarázatot a történtekre.

A mérkőzés 3-3-mal végződött, mely egy órával később kezdődött a tervezetnél, mert a Juventus késve érkezett a stadionba.

Fotó: Daniele Badolato - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images

 

Videók