A Real Madrid és az Inter megállapodott egymással

Meglett a titkos tárgyalások eredménye.


Az Italia Sport Mediaset beszámolója szerint a Real Madrid és az Inter megállapodott Lautaro Martínez átigazolásáról. Az Inter megpróbálta titokban tartani a tárgyalásokat, hogy ne rontsák el Arturo Vidal szerződtetését, hiszen sokáig Lautaro a Barcelona kívánságlistáján szerepelt. Az olasz média szerint a játékos ügynökei lezárták a műveletet Madridban.

A Real Madrid ezen a nyáron többször is hangoztatta, hogy nem céljuk ezen a nyáron a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek miatt nagy összegekért igazolni. Ezenkívül továbbra is fő céljuk, Kylian Mbappé szerződtetése, amely a következő szezonban megoldódhat.

Sport365.hu - Mbappé közölte a PSG-vezetőségével, hogy távozni akar

Úgy tűnik, komolyan elkezdhetnek aggódnia a PSG-nél, ugyanis a csapat egyik legnagyobb sztárja, Kylian Mbappé jövő nyáron távozni szeretne a francia fővárosból. A 21 éves szupersztár a világ második legdrágább labdarúgója lett, miután bónuszokkal együtt 211 millió dollárért leigazolta az AS Monacótól a Paris Saint-Germain három éve.

A Sport Mediaset rámutat arra, hogy a Lautaro üzlet létrejötte miatt az olasz klub leigazolhatja Kantét a Chelseából, akiért Antonio Conte nagyon odavan. Sőt, Luka Jovic kölcsönben is náluk folytathatja.

A Real Madrid szezononként nyolc millió euróban állapodott meg Lautaro Martínezzel, kettővel kevessebbet kereshet, mint amit a Barcelona kínált neki, de hárommal többet, mint amit az Internél kap.

Forrás: as.com
Borítókép: Emilio Andreoli - Inter/Inter via Getty Images

Videók