A Napoli elnöke beismerte, távozik a kulcsemberük

„Nehéz megtartani, ha gazdag klubok akarják…”


Aurelio De Laurentiis kitért a nyári átigazolási időszak témájára. A Napoli elnöke egyértelművé tette, hogy további tárgyalásokat vár Victor Osimhen ügyében. A nigériai hamarosan elhagyhatja a klubot.

A Napolinak gondjai vannak a kulcsjátékosok megtartásával, például a lengyel Piotr Zielinski is közel áll a távozáshoz.

Sok jel utal arra, hogy nem ő lesz az egyetlen magasan jegyzett név, aki búcsút int a regnáló olasz bajnokcsapatnak. Victor Osimhen jövőjével kapcsolatban is folyamatosak a találgatások. A csatárt rendszeresen összefüggésbe hozzák angol csapatokkal.

Most maga Aurelio De Laurentiis vetette fel a nigériai válogatott csatár klubváltásának kérdését. A elnök elismerte, hogy a sztár megtartása nagyon nehéz feladat lenne.

„Vannak, akik évekig nálunk maradnak. Másokat a PSG, az Arsenal, a Manchester City vagy a Chelsea akar. Nehéz megtartani a játékosokat, ha gazdag klubok akarják őket. Victor esetében megerősíthetem, hogy a szerződésébe beépítettünk egy feloldási záradékot. Ez magas, nagyon magas.”Nem hivatalosan úgy tudni, hogy az említett záradék meghaladja a 120 millió eurót. A csatár szerződése 2026. június 30-ig érvényes. Osimhen eddigi nápolyi kalandja során 122 fellépésén 72 gólt szerzett.

Borítókép: spazionapoli.it

Videók