A Lazio edzője: „nem olvasok közösségi médiát, az öngyilkosság”

Tudor rangadón debütál a nehéz helyzetben lévő római együttes kispadján. A meccs előtt kitért a formációra, Immobilére és a sajtóra is.


A korábban Splitben (Hajduk), Isztambulban (Galatasaray) és Marseille-ben edzősködő Igor Tudor vette át a Lazio irányítását. Az előző szezonban remekül teljesítő rómaiak most csupán a kilencedik helyet foglalják el.

A Lazio március 30-án a Juventus együttesét fogadja. Tudor szerint „a formáció fontos, de nem annyira, mint sokan gondolják. Lehet, hogy egy rendszerrel kezded, de aztán egy másik mintává válik. Egy háromfős védelem? Hamarosan meglátjátok, holnap meglátjuk. Meg kell értenem a csapatot is, az edzés egy dolog, a meccsek egy másik”.

Elárulta, hogy beszélt Ciro Immobile-vel, aki az utóbbi időben kritikák célpontjába került a gyengébb játéka miatt:
„Nem olvasom a közösségi médiát és az újságokat, az öngyilkosság lenne. A munkára gondolok, akkor is, amikor jól megy, és akkor is, amikor rosszul. Ciróval kétszer is beszéltem erről a témáról, láttam, hogy nagyon motivált”

„Számítok rá, ő egy olyan srác, akinek nemcsak futball, hanem emberi tulajdonságai is vannak. Ismerem őt, meggyőződésem, hogy fontos két hónap lesz” – mondta a horvát szakember.

A Lazio-Juventus mérkőzés március 30-án szombaton 18:00-kor kezdődik.

Borítókép: Getty Images

Videók