A Juventus sztárja távozását kérte a klubtól

A csalódást keltő szezon után máshol próbálna szerencsét.


 Dusan Vlahovic tájékoztatta a Juventus vezetőségét, hogy szeretné elhagyni a klubot a nyáron, számolt be róla a 90min.com.

A 23 éves játékos 2022-ben 70 millióért csatlakozott a zebrákhoz, ahol fokozatosan sikerült beilleszkednie. A szezon azonban sem a klubnak, sem a játékosnak nem sikerült tökéletesen, Vlahovic pedig a jelek szerint máshol próbálná ki magát.

Hiába a felemás szezon, Vlahovicért rengeteg a kérő, a hírek szerint a Bayern München a legaktívabb, de a Manchester United és a Chelsea is figyelemmel kíséri helyzetét.

A Juventus ugyanakkor nem szeretne megválni a játékostól, ahogyan ezt a klub pénzügyi igazgatója, Francesco Calvo el is mondta a DAZN-nak.

„A pletykákat nem tudjuk kontrollálni, de az átigazolási piac még csak meg sem nyílt. Dusan nem eladó. Elégedett vagyunk a munkájával és úgy gondoljuk, képes a fejlődésre.”

A Juventusnál az edző kérdése is a levegőben lóg még, ugyanis Allegri alatt inog a kispad, megbízható források szerint a klub visszahozná a helyére Antonio Contét. Egy edzőváltás pedig akár Vlahovic helyzetét is teljesen más megvilágításba helyezheti.

Fotó: Daniele Badolato - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images

 

Videók