A Juventus mindenkit megvert

Nemsokára bejelenthetik a nyár egyik legnagyobb igazolását.


A Juventus nagyon közel ahhoz, hogy lezárja a Matthijs de Ligt üzletet. A fiatal középhátvéd több európai óriás fókuszában volt, de úgy tűnik jövője Olaszország felé vezet.
 
A 'Tuttosport' értesülései szerint, a Juventus megegyezett a játékossal, és ügynökének, Mino Raiolának hála, 10 milliós évenkénti fizetést kap majd.
 
A Barca kihullt a jelöltek közül de Ligt számára egy ideje, mivel a többi csapat ajánlata messze magasabb volt. A katalánok azt remélték, egy tiszteletreméltó fizetés, és a lehetőség, hogy Frenkie de Jonggal és Lionel Messivel játszhat, elég lehet.
 
De Ligt visszautasította a Manchester Unitedet, a Barcelonát és most a PSG-t is, így csak a Juventus maradt. Már csak az van hátra, hogy az olasz bajnok megegyezzen az Ajax-szal, ami Mino Raiola következő feladata.
 
Az Ajax 70-80 millió környékén szeretne keresni a játékos eladásával, míg a Juventus 67 milliót plusz további feltételek teljesülése esetén további 12 milliót ajánl.
 
De Ligt lehet ezzel a Juventus következő sztár igazolása a 2019/2-as szezon előtt. A Juventus de Ligtnek ezért azt is felajánlotta, hogy kivásárlási ára 120 és 150 millió között lehet.
 
Fotó forrása: Simon Stacpoole/Offside/Getty Images

 

Videók