A Juve sztárja tudja, Conte miért távozott

Antonio Conte a nyáron elhagyta a Juventus vezetőedzői posztját, ami sokakat meglepett, de Claudio Marchisio, a csapat középpályása szerint ez volt a megfelelő megoldás az adott helyzetben.
"Tiszteletben tartom Conte döntését. Elmondta, miért távozott, de ez kettőnk között fog maradni"
- nyilatkozta Marchisio a Tuttosportnak.

"Biztosíthatlak benneteket afelől, hogy ő nem az a típusú edző, aki folytatni tudja, ha nem érzi a 100 százalékos elkötelezettséget. Megpróbált kitartani, mert egy igazi Juventino, de aztán rájött, hogy mindenki számára az a legjobb, ha külön utakon folytatják."

A Juvét sorozatban három bajnoki címre vezető friss olasz szövetségi kapitány Contét a korábbi Milan-tréner, Massimiliano Allegri váltotta, akinek érkezését erős kétkedéssel fogadták Torinóban.

"Minden edzőnek megvan a maga karaktere és módszerei, de a dolgok jól mennek Allegrivel. Ne gondoljátok, hogy Allegri nem üvöltözik, ha arra van szükség...."

"De ha nem üvöltözne velünk, hogy feltüzeljen minket, akkor is jó formában lennénk, és készen állnánk az új szezonra. Nagyszerű idény vár ránk, meg akarjuk védeni a Scudettót, és jó munkát szeretnénk végezni Európában."

Videók