A Fiorentina ügyvezetője továbbra is „kritikus állapotban”!

A Fiorentina labdarúgócsapatának közleménye szerint a csapat ügyvezetője, Joe Barone továbbra is kórházban van, miután a hétvégén rosszul lett.


A vezető kórházba kerülése miatt az élvonalbeli klub vasárnap esti, Atalanta elleni mérkőzését elhalasztották, hiszen az 57 éves Baronét a csapat szállodájából szállították kórházba a mentősök. A csapat már vasárnap este jelezte, hogy a keringési nehézségek miatt intenzív osztályra került ügyvezetőjük, akit a Milánóban található San Raffaele Kórházban látnak el.

Az azóta eltelt időszak történéseiről a következő információt juttatta el a sajtóhoz a Fio:

„Az AFC Fiorentina csapatának ügyvezetője, Joe Barone továbbra is kritikus állapotban fekszik a San Raffaele Kórház intenzív osztályán, szívrohamát követően. Joe jelenleg gépek segítségét kénytelen igénybe venni, egyelőre nincs pontos prognózis felépülésével kapcsolatban. A Barone és a Commisso család, illetőleg a Fiorentina, mint klub is hihetetlenül hálás és köszöni a San Raffaele minden alkalmazottjának, valamint Alberto Zangrillo professzornak és csapatának áldozatos munkáját, amit Joe kórházba kerülése óta végeznek.”

Egyelőre azzal kapcsolatan sincs döntés, hogy az elhalasztott Atalantával vívandó pűárharcot mikor pótolják a csapatok.

(Fotó: Facebook/AFC Fiorentina)
 

Videók