A Császár visszatért sikerei színhelyére, elképesztő fogadtatásban volt része

Az Inter drukkerei nem felejtik a brazilt.


Az Inter legendája, Adriano kis híján elsírta magát, miután meghallotta az őt éltető szurkolókat a San Siróban.

A brazil játékos vendégként látogatott el az Olasz Kupa elődöntőjében sorra kerülő Internazionale-AC Milan derbire, ahol végignézhette, amint egykori csapata 3-0-s győzelmével bejut a fináléba. Amikor a mérkőzés előtt a kamerák ráközelítettek az egykori játékosra a San Siro közönsége megőrült, miközben Adriano megilletődve integetett, dobott puszit és kezét a szívére téve mosolygott.


A harmadik gólt követően ismét mutatták az egykori játékost, aki annyira együtt élt a játékkal, mintha ő is pályára lépett volna.


Adriano az Interben töltött ideje alatt 177-szer lépett pályára, 74 gólt szerzett és 27 gólpasszt jegyzett és négy Serie A-címet nyert. A klubbal kötött szerződését 2009-ben felbontották, de a brazilra még mindig szeretettel emlékeznek a csapat hívei.

„Amit ma is magammal viszek, az a kántálás, amitől még mindig libabőrös vagyok”
– mondta az Inter meccsnapi műsorában.

"Az Inter-szurkolók mindig is különleges érzést keltettek bennem” – tette hozzá.

Nagyszerű ilyen boldognak látni Adrianót, aki apja halálát követően nehéz időszakon ment keresztül. Alkohol- és drogproblémái, valamint a depressziója miatt sokszor reménytelennek látszott a helyzete, és olyan is akadt, amikor összetűzésbe került a törvénnyel.

Forrás és borítókép: sportbible.com

 

Videók