40 évesen is a csúcson: Tottit ünnepli a világ

Ezen a napon negyvenéves Francesco Totti, a klubhűség mintaképe, akin mintha nem fogna az idő, még most is topformában játszik a Serie A-ban, amivel kiváltja a futballvilág csodálatát. A legnagyobb sportcsillagok sem felejtkeztek meg Róma hercegének születésnapjáról.


 

Francesco Totti 1993 márciusában debütált a Romában, amellyel 2001-ben olasz bajnok lett, 2006-ban világbajnoki címet nyert az olasz válogatottal, 2007-ben begyűjtötte Aranycipőt, múlt vasárnap 250. gólját lőtte a római klub mezében (minden idők Serie A-góllövői között ezzel 2.), most, kedden pedig 40. születésnapját ünnepli úgy, hogy 25. romás szezonjában is topformában van. Az előző tíz meccsén hatszor köszönt be, és négy gólpasszt adott.

Lionel Messi: "Hello, Francesco, csak boldog születésnapot szeretnék kívánni. Legyen gyönyörű ez a napod! Mindig is csodáltalak, nagy öröm volt korábban találkozni veled. Ölellek."Usain Bolt: Szia Totti, Usain Bolt vagyok, szeretnélek felköszönteni ezen napon, mint legenda a legendát. Nagy megtiszteltetés volt veled találkozni. Hajrá, csak így tovább!Rafa Nadal: "Boldog születésnapot, és a legjobbakat erre a szezonra!"

 

Mihajlovics: Totti minden idők egyik legjobb labdarúgója

Videók