Zlatanos választ adott a katari világbajnokságról Ibrahimovic

A svéd klasszis soha nem esik ki a szerepből.


A 2022-es világbajnokságon játékosként nem lehetett ott, vendégként viszont igen, ráadásul a döntőn. Zlatan Ibrahimovicot a tapasztalatairól kérdezték.

„Fantasztikus, csodálatos volt. A családommal két napot töltöttünk ott. A szervezés 10 pontos volt. A meccs szintén. A hangulat is. Az étel ugyancsak. Az utazás újfent. A világbajnokságról nem is beszélve. Minden tíz pontot kap.”

A svéd ezután grimaszos mosolyt öltött, ingatni kezdte a fejét, majd megkérdezte a riportert: „Mi az, mit szeretnél hallani? Valami mást?”

A riporter arról beszélt, hogy valóban kíváncsi a véleményére, mert sok mindent lehetett hallani, de a 42 éves klasszis csak egy dolgot mondott: „10 pont!”

 

 

Később egy másik kérdésre, ami konkrétan az országról szólt, Svédországgal került párhuzamba.

„Katar egy ország, szerintem a rendszerük működik. Vannak drogok? Nincsenek. Gyilkosságok? Nincsenek. Svédországban követnek el gyilkosságokat? Igen, nagyon sokat. Drogoznak? Igen. A katari rendszer működik. A svéd rendszer? Működik, de hogy 100 százalékosan? Nem tudom.”

Az AC Milan támadója azt is elmondta, hogy nem volt ott, amikor a munkások dolgoztak az építkezéseken, így nem tudja hogy bántak velük és nem is szeretne ítéletet mondani, de a világbajnokság munkát kínált az embereknek.

Borítókép: Getty Images Europe

Videók