Varane: Mbappé pontosan tudja, mit kell tennie

Mindenki a francia támadóról beszél.


A francia válogatott a Nemzetek Ligája elődöntőjében a szomszédjukkal, a világranglista-vezető belgákkal találkoznak. A bronzmérkőzésre és a döntőre vasárnap kerül sor. Ebből az alkalomból több játékos is felszólalt a sajtótájékoztatókon, köztük Raphael Varane és Lucas Hernández is.

A sok kérdésből elkerülhetetlen volt, hogy az egykori Real Madrid játékost, Varane-t ne kérdezzék meg a jelenleg is aktuális Mbappé-sztoriról.

„Nem tudok tanácsot adni neki. Pontosan tudja, mit kell tennie. Vágyai vannak, és ő fogja meghozni a döntést a családjával, tudja, mit akar. Tudja, hová akar igazolni. Ha akar távozhat, vagy maradhat is a PSG-ben. Érett játékos, aki jól átgondolja minden döntését. A rokonaival együtt fog dönteni, és tudja, mit akar. Nem az én szerepem tanácsot adni neki” – mondta Varane.

„Kylian hatalmas játékos. Mindenki szereti őt a francia csapatban. Nagyon tisztelik. Fiatal, de nagy tehetség. A francia csapatnak szüksége van rá. Vele többek vagyunk, és történelmet akarunk írni” – tette hozzá Lucas Hernández.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók