Thiago Silva: "Neymar hamarosan olyan ikonja lehet a Barcelonának, mint Messi"

A brazil válogatott csapatkapitánya szerint válogatottbeli csapattársa, Neymar hamarosan minden idők legjobb játékosaként lehet számon tartva.


A brazil válogatott jelenleg is gőzerővel készül a Chile elleni világbajnoki nyolcaddöntőre, amelyen nagy szerep hárulhat a házigazdák legnagyobb sztárjára, Neymarra.

A Belo Horizontéban rendezendő találkozó előtt a Selecao csapatkapitánya, Thiago Silva méltatta válogatottbeli csapattársa teljesítményét, amelyben kitért a Barcelona argentin sztárjára, Lionel Messire is:

"Messi az egyik legjobb támadó a világon, a legjobb játékosok egyike” – mondta a PSG játékosa, majd hozzátette: Neymar folyamatosan javul, és hamarosan ő lesz a világ legjobbja. "Technikailag mindent tud. Messi az egyik legjobb játékos, de Neymar el fogja érni az ő szintjét.”

Luis Felipe Scolari, a brazilok szövetségi kapitánya szintén úgy gondolja, játékosa a világ legjobbja lehet: "Messi valóban az egyik legjobb a világon, de Neymar is jó úton van ahhoz, hogy elérje ezt a szintet. "

Videók