Room teljesítménye ajtót nyitott Lionel Messi mezéhez

A sima argentin győzelem ellenére a vendégek hálóőre volt a legboldogabb a lefújás után.


 Elsőre és másodjára sem hangzik túl izgalmasan, hogy Argentína 7-0-ra kiütötte Curacaot egy barátságos válogatott meccsen kedden, még annak fejében sem, hogy Lionel Messi 17 perc alatt mesterhármast lőtt.

Az már egy kicsit érdekesebb, amikor Eloy Room tűnik a legboldogabbnak a meccs végén, miközben hetet kapott. Mint kiderült, jó oka volt a boldogságra, amiről ő maga mesélt.

„Megszereztem Messi mezét, ez nagyon különleges dolog. Egy valóra vált álom, hisz mindenki szereti őt, én pedig játszhattam ellene.”

„Kemény meccs volt, lőtt nekem néhány gólt, de én is bemutattam pár védést ellene. A meccs után odajött hozzám és azt mondta volt több jó bravúrom, ami rengeteget jelent nekem. Fel kell töltenem őket Youtubera!”

 

 

A 34 éves Room jelenleg az MLS-ben szereplő Colombus Crew kapusa, de korábban megfordult a PSV Eindhovenben és holland bajnoki címet valamint kupát is nyert.

Ha egy kis szerencséje van, hamarosan ismét találkozhat a hétszeres aranylabdással a pályán, a hírek szerint ugyanis az MLS csapatai közösen dobnák össze Messi fizetését, hogy odacsábítsák.

Borítókép: Getty Images South America / Daniel Jayo

 

Videók