Ribéry végleg lezárta a válogatottságot

Franck Ribéry megerősítette, hogy a francia labdarúgó-válogatottban már nem fog pályára lépni, "lapozott" az után, hogy a tavalyi világbajnokság előtt, sérülése idején nem támogatták őt kellőképpen.


"Az első két évben nagyon élveztem a játékot a válogatottban, én voltam a legeredményesebb gólszerző, én adtam a legtöbb gólpasszt" - utalt vissza a BeIn Sports csatornának nyilatkozva a 2006-os kezdetre és az első sikerekre. "Tavaly viszont, amikor volt ez a kis problémám a derekammal, ami miatt nem lehettem ott a világbajnokságon, úgy éreztem, nem kapom meg a szükséges támogatást. De már lapoztam, sok sikert kívánok a francia csapatnak" - tette hozzá.

A 31 éves, világbajnoki ezüstérmes Ribéry - aki nyolc éve a Bayern München játékosa - 81 alkalommal szerepelt és 16 gólt szerzett a francia nemzeti együttesben. A válogatottságot a brazíliai vb után, augusztusban mondta le. A múlt héten úgy nyilatkozott, hogy pályafutása befejezése után is szívesen maradna Németországban, sőt akár a német állampolgárságot is felvenné.

Videók