Megtámadták Mohamed Salah-t

Szurkolók lepték el a pályát, egyikük a liverpooli klasszisra támadt.


A botrány a Sierra Leone-Egyiptom (0-2) világbajnoki selejtező mérkőzésen történt. A szurkolók berohantak a pályára, a biztonságiaknak azonnal közbe kellett avatkozniuk.

A meccset a várakozásoknak megfelelően a vendégek nyerték, a gyengén futballozó házigazdáktól két játékost is kiállítottak. A látottakat nehezen emésztették meg a nézők.

Egy perccel a rendes játékidő vége előtt az egyik szurkoló úgy döntött, hogy megtámadja Mohamed Salah-t. Többen is berohantak a pályára, legalább egy ember meg akarta ütni a Liverpool sztárját. Szerencsére a biztonságiak gyorsan reagáltak és megállították a támadókat.

Egyiptom mindkét gólját Trezeguet szerezte, aki a Trabzonspor játékosa. A második találatnál Salah adta a gólpasszt.

Két selejtezőmérkőzés után Egyiptom hibátlan mérleggel és 8-0-s gólkülönbséggel vezeti az A csoportot. Mohamed Salah csapata Sierra Leone mellett Bissau-Guineával, Burkina Fasóval, Etiópiával és Dzsibutival is megmérkőzik a selejtezőben.

A kilenc csoport győztesei jutnak tovább a tornára, a négy legjobb második helyezett pedig a második fordulóban a kontinensek közötti rájátszásba jutásért játszik.

Borítókép: Sebastian Frej/MB Media/Getty Images

Videók