Luis Enrique: Mesterséges és nevetséges a Real Madrid játékosai körüli vita

Dani Carvajal ismét a spanyol válogatott keretben.


Luis Enrique pénteken megjelent a sajtótájékoztatón, hogy az újságírókkal megvitassa a következő válogatott szünetre behívott játékosainak listáját.

Nyomás: A Görögország és a Svédország elleni meccsek nagyobb nyomás alá helyeznek, mint a Nemzetek Ligája döntője. Az egy trófea volt, de most a világbajnokságért játszunk. Nagy nyomás lesz rajtunk a következő kér meccsen. Rajtunk múlik, hogy játszunk, mert ha mindkét meccset megnyerjük, akkor kvalifikáljuk magunkat. Görögország nagyon erős, főleg hazai pályán. Svédország közvetlen rivális és jelenleg ők állnak az élen. A játékosoknak meg kell tanulniuk együtt élni azzal a nyomással, amely a világbajnokságon való részvételt jelenti.

Carvajal: Ha nem sérült volna meg, Carvajal soha egyetlen meccset sem hagyott volna ki. Nagyon örülök, hogy visszatért. Tudom, hogy változásokat hajtott végre az étrendjében és a felkészülésében, hogy visszanyerje régi formáját. Vannak mesterséges és nevetséges viták, mint például a be nem hívott játékosok bizonyos csapatból.

Xavi visszatért a Barcához: Xavi hazatért, és remélem, hogy sok címet fog nyerni a Barcelonával. Sok szerencsét kívánok neki.

Ansu: Nagyon óvatosak leszünk azokkal a játékosokkal, akik nemrég tértek vissza a sérülésükből. Ansu Fati különleges eset, de nagyon óvatosak leszünk vele. Nem vállalunk semmilyen kockázatot egyetlen játékossal sem. Gondoskodunk Ansu Fatiról.

Szerződéshosszabbítás: A katari világbajnokság végéig semmi sem lesz bejelentve vagy megerősítve a szerződésemről. Csak a jelen érdekel, a jövő nem.

Sergio Ramos: Szerintem nem kell bocsánatot kérnem senkitől, amiért nem hívtam be Sergiót.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók