Insigne azt akarja, hogy Argentína nyerje a vb-t: Diego Maradona miatt

Vajon erre van esélye Lionel Messiéknek?


Az olasz szélső, Lorenzo Insigne azt mondta, hogy a futballlegenda, Diego Maradona miatt szeretné, ha Argentína megnyerné a világbajnokságot Katarban.

Insigne jelenleg Maradona korábbi klubjában, a Napoliban játszik, de a nyáron távozik a klubtól és az MLS-ben szereplő Toronto FC-hez szerződik. Amikor arról kérdezték, hogy kinek fog szurkolni a világbajnokságon, Insigne Lionel Messit és Argentínát támogatta, majd hozzátette, hogy A PSG játékosának a játéka Maradonára emlékezteti.

„Argentínában van Leo Messi, aki számomra Diego Maradona után a legjobb a történelemben. Sok sikert kívánok nekik a világbajnokságon.”

Mint ismert Olaszország nem vesz részt a katari világbajnokságon, a regnáló Európa-bajnokot Észak-Macedónia verte meg a rájátszás elődöntőjében. Ezért a Napoli szélsője azt mondta, hogy Maradona kedvéért Argentínának szurkol majd.

Az idei világbajnokság előtt bejelentették, hogy Messi lesz hazája csapatkapitánya, és ez lesz az utolsó esélye, hogy megnyerje a tornát a pályafutása során.

Borítókép és fotók: Sportbible.com

Videók