De Gea zsenije, videón az ukránok elleni parádéja

De Gea élete formájában van, ami nekünk, magyaroknak a legjobbkor jött. A Manchester United kapusa, David De Gea 11 védést mutatott be az ukránok elleni Európa-bajnoki selejtezőkör utolsó, számukra már tét nélküli mérkőzésen.


A 24 éves kapus zsenialitásának is köszönhető, hogy a címvédő győzelmet ünnepelhetett Kijevben, ezzel életben tartva a magyar reményeket is a legjobb csoportharmadik hely tekintetében.
 
 
„A maximumra törekeszem, igaz, ma volt szerencsém is, de megdolgoztam érte és szeretném folytatni a kemény munkát. Életem legjobb formájában vagyok.
 
Szeretnék formában maradni és megnehezíteni Vicente del Bosque dolgát, amikor kijelöli a csapatot. Szeretném őrizni a formámat és ha lehet, szeretnék még tovább fejlődni.”
 
A Marca szerint „az ukrán játékosoknak és szurkolóknak rémálmai lesznek David De Gea miatt. Az ukránok 90 percig tüzeltek, de a spanyol kapus bármit hárított volna ezen az estén. 
Mikhajlo Fomenko csapata minimum 10-szer talált kaput, de Iker Casillas helyettese mindent fogott.”
 
Az AS szerint „Stallone filmejiben kevesebb lövés van, mit ezen a meccsen volt. De Gea teljesítménye sokáig emlékezetes marad majd. De Gea komoly esélyese, hogy átvegye majd Casillas szerepét a válogatottnál."
 
 
 

Videók