Brazília-Argentína: hatalmas balhé, Scaloni megkérdőjelezi a folytatását

Az argentin edző a Maracana-győzelem után nyilatkozott.


A Brazília-Argentína a meglepetések doboza volt, gyakorlatilag minden megtörtént, ami egy meccsen megtörténhet. A kezdésnél történt incidens, rúgások, robbanások, az Albiceleste győzelme... és Lionel Scaloni zavaró, az argentinok számára legalábbis elkeserítő üzenete a meccs vége után.

Argentína történelmi tettet hajtott végre azzal, hogy legyőzte Brazíliát a Maracanában, de Scaloni kétkedik a folytonosságban: "Argentínának olyan edzőre van szüksége, aki kellő energiával rendelkezik, és aki jól van. Beszélni fogok a játékosokkal és az igazgatókkal.

A regnáló világbajnokság- és Copa America-győztes kitartott kételyei mellett, mondván: "Sok mindent át kell gondolnom ez idő alatt. Ezek a játékosok sokat adtak nekünk. Nagyon át kell gondolnom, hogy mit akarok csinálni. Ez nem búcsú”.

Az argentin Nicolas Otamendi 63. percben szerzett fejesével Scaloni csapata győzelmet aratott egy olyan mérkőzésen, amely az argentin és brazil szurkolók közötti kínos verekedésbe torkollott, amelynek következtében a Maracanában rendezett mérkőzés több mint fél órát késett.

Borítókép: Buda Mendes/Getty Images

Videók