Balotelli üzent Roberto Mancininek, miután csatárhiányra panaszkodott

Egy próbát megérne?


Mario Balotelli visszavágott az olaszok szövetségi kapitányának, Roberto Mancininek a rendelkezésre álló csatárok hiányára vonatkozó panaszaira, hangsúlyozva, hogy "vannak csatárok Olaszországban, és fittek".

Balotelli az Instagramon adott hangot érzéseinek, miután Mancini panaszkodott a csapata rendelkezésére álló támadási lehetőségek hiányára. Az elsőszámú támadójuk, Ciro Immobile sérülése miatt nem bevethető.

„Fogalmam sincs, miért jön ki ilyen kevés csatár az olasz futballból, a támadó részlegben tényleg nagyon korlátozottak vagyunk. Három csapatunk van a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, de a három csapatból legfeljebb hét vagy nyolc olasz van. Ez a valóság.”

Balotelli - aki jelenleg a svájci Szuperligában az FC Sionnál játszik, így fogalmazott.

„A sajnálat azoknak az érzése, akik rendszeresen nem tanulják meg a leckét, és odaérnek, ha egyszer minden véget ér. Vagy egyszerűen csak soha nem jutnak el oda.”

Balotelli az idei szezonban 17 mérkőzésen 5 gólt szerzett az FC Sion színeiben, csapata jelenleg a 10. helyen áll a svájci Super League-ben. A 32 éves játékos - aki a 2012-es Európa-bajnokság elődöntőjében Németország ellen két gólt szerzett - pályafutása során 36 alkalommal lépett pályára az Azzurri színeiben, és 14 gólt lőtt. Balotelli legutóbb 2018-ban kapott behívót az olasz válogatottba.

Borítókép: DeFodi Images via Getty Images

Videók