A románok megőrültek: Szerintük Lewandowski megerőszakolta őket

Korábbi válogatott csatáruk, Ionel Ganea tette ezt a kijelentést.


Azok után, hogy a szombati nap folyamán az andorrai vereséget követően rajtunk röhögött a román sajtó, a Lengyelország elleni meccs óta nem tudnak magukhoz térni szomszédaink. Azt például egyhangúan eldöntötték, hogy Cristoph Daum egy kókler és semmit sem ért a focihoz. Azt már egyikük sem teszi hozzá, hogy például Joachim Löw német szövetségi kapitány is sokszor hangoztatta, hogy a jelenlegi román kapitánytól tanult edzői pályafutása során a legtöbbet...

 

Rajtuk is túltesz azonban a románok korábbi válogatott csatára, Ionel Ganea.

 

„A varsói meccsel a nemzeti tizenegy mindenkinek csalódást okozott. Ez egy nagyon fontos mérkőzés volt. Ma azt javasoltam, hogy elmegyek a rendőrségre és erőszakoskodásért feljelentem Lewandowskit. Megerőszakolt bennünket. Szomorú! Olyan klasszisok játszottak ellenünk, mint Maradona vagy Caniggia és mások, de egy sem lőtt annyi gólt nekünk mint Lewandowski.” – nyilatkozta a Wolwerhamton Wanderers korábbi támadója a Pro Sportnak.

 

A szombati meccsen egyébként a román drukkerek összetűzésbe keveredtek a rendfenntartókkal, miután bevadultak, mert a hazai szurkolók a „Ria, ria, Hungária” rigmust énekelték.

Videók