A Real francia klasszisa mérges, magyarázatot vár

Nem érti, miért nem hívják be a válogatottba.


 

A Real Madrid francia válogatott támadója, Karim Benzema magyarázatot vár Didier Deschamps szövetségi kapitánytól, miért hagyta ki őt a nemzeti csapat Luxemburg elleni keretéből. A csatárt még 2015-ben, Mathieu Valbuena szexvideós zsarolási ügye miatt tiltották ki a francia együttesből, ám ezt az eltiltást tavaly szeptemberben feloldották. Benzemát ennek ellenére azóta sem válogatták be a keretbe.

"Igazságtalannak tartom a döntést, mert nem kaptam rá semmilyen magyarázatot. Szeretnék leülni a szövetségi kapitánnyal, aki így elmondhatná, mit gondol" - nyilatkozott Benzema egy francia rádióadónak.
 
 

Kulisszatitkokat árult el a Chelsea belga sztárja " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Eden Hazardról elmondható, hogy nagyszerű karriert tudhat maga mögött, annak ellenére, hogy még csak 26 éves. A 2013/14-es szezonban a Chelsea házi gólkirálya volt 14 góllal, Premier League győztes, a belga válogatott történetének 8. legfiatalabb debütánsa. Azonban a pályán kívül is rendkívül színes, érdekes életet él, amiből most megtudhatunk érdekességeket.

 
 
 
A Real 29 éves csatára 2007-ben, még az Olympique Lyon játékosaként mutatkozott be a nemzeti együttesben, melyben azóta 81 találkozón 27 gólt szerzett - 2015 októbere óta azonban nem kapott meghívót "Nem akarom annyiban hagyni a dolgot, szeretnék még szerepelni a válogatottban" - tette hozzá Benzema.
 
 
A tavaly nyáron Európa-bajnoki döntős franciák - akik hárompontos előnnyel vezetik a világbajnoki selejtezőcsoportjukat - szombaton Luxemburgban lépnek pályára, majd jövő kedden hazai pályán Spanyolországgal vívnak felkészülési mérkőzést.

Videók