Rodri: most nem engedhetjük ki a lehetőséget a kezünk közül

A munka felét elvégezték a spanyolok, de a java csak most jön.


Bejutott a Nemzetek Ligája döntőjébe Spanyolország, miután Joselu 88. percben lőtt góljával 2-1-re legyőzte Olaszország legjobbjait. A mérkőzést követően Luis De La Fuente és Rodri értékelt.

„Büszke vagyok és boldog. Nagyon magas szintű meccset játszottunk. Elmondtuk a futballistáinknak, hogy mit szeretnénk, és maradéktalanul betartották. Rendkívül tehetséges játékosokat láttunk, akiknek képességeik legjavára volt szükségük ahhoz, hogy győzhessünk, elégedettek vagyunk. Egy fontos rivális ellen léptünk pályára és ez bizakodóvá tesz, mert a fiaink megértették az instrukcióinkat, követték azokat. Hittek a koncepcióban. Stabilak voltunk, a jó eredményünket ennek köszönhettük” – mondta De la Fuente.

„Most nem engedhetjük ki a lehetőséget a kezünk közül. Nem könnyű bejutni egy fináléba. Túl hosszú ideje nem nyertünk trófeát. Olaszország ott van a legkeményebb ellenfelek között Európában és a világon egyaránt, és ezért láthattátok, hogy akkora ünneplést csaptunk a végén. Meg akarjuk nyerni ezt a serleget” – mesélte Rodri.

A spanyoloknak a horvátokkal kell megküzdeniük az aranyéremért, a találkozó vasárnap kezdődik 20:45-kor.

Borítókép: Getty images /  James Gill - Danehouse
 

Videók