Tovább tárgyalnak Alaba szerződéshosszabbításáról

A sportigazgató szerint nem hajlandók őrültségbe belemenni az osztrák védő miatt.


Hasan Salihamidzic, a német bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Bayern München labdarúgócsapatának sportigazgatója szerint nem hajlandók "őrültséget" elkövetni, hogy David Alabával szerződést hosszabbítsanak.

A 43 éves szakember a Kicker című szaklapnak nyilatkozva hangsúlyozta, a Manuel Neuerrel és Robert Lewandowskival kötött megállapodások esetében elérték a "sportszakmai és pénzügyi felső határt", és nem gondolja, hogy az osztrák válogatott Alaba azt hinné, hogy az említett csapattársai felett áll. A 28 éves védő menedzsere, Pihi Zahavi azonban Salihamidzic szerint más dimenziókban gondolkodik.

"Megteheti, de mi nem fogjuk követni. Olyan őrültségekbe, mint amelyeket más klubok esetében talán tapasztalt már, mi nem fogunk belemenni" - utalt a sportigazgató arra, hogy Alaba szerződéshosszabbításának részleteiről változatlanul nem tudnak megállapodni a játékossal és menedzserével.

Alaba szerződése jövő nyáron jár le a Bayernnél. Legutóbb a hosszabbításról zajló egyeztetés során Uli Hoeness, a müncheni együttes tiszteletbeli elnöke "pénzéhes piranhának" nevezte a futballista menedzserét.
Neuerrel májusban, Lewandowskival pedig tavaly augusztusban hosszabbított a Bayern 2023-ig.
 

Borítókép: M. Donato/FC Bayern via Getty Images

 

Videók