Sztárok sora hagyhatja el nyáron a Bayern Münchent- sajtóhír!

Két játékosa is eligazolhat nyár folyamán a Bayern Münchentől, miután Mario Götze és Thomas Müller elégedetlenségüknek adta hangot a sajtóban, mindketten a Manchester Unitedhez kerülhetnek.


A múlt héten már beszámoltunk róla, hogy három német válogatott játékos menedzsere a helyszínen tekintette meg a Manchester United Norwich City elleni bajnoki mérkőzését.

Már akkor elindultak a találgatások, hogy melyik játékos szerződhet nyáron a vörös ördögökhöz, azonban most az egyik úgy néz ki a Bild közelebb jutott a megoldáshoz, hiszen a Bayern München válogatott játékosa, Mario Götze azt nyilatkozta számukra, hogy nem érzi jól magát a bajoroknál, szívesen továbbállna.

Götze nyáron igazolt Münchenbe a Borussia Dortmundtól, azonban ennek köszönhetően elképzelhető, hogy nyáron elköszön Pep Guardiola együttesétől, miután kevesli a kapott játéklehetőséget.

A transfermarkt.de adatai szerint a Nationalelf támadójának értéke 55 millió euró.

A Kicker szerint nem ő az egyetlen játékos, aki az Old Traffordra kerülhet, hiszen Thomas Müller is elégedetlenségének adott hangot és kijelentette a napilapban, hogy szívesen követné korábbi edzőjét, ha kinevezik a MU élére.

Müller még Louis van Gaal edzősködése alatt mutatkozott be a Bayern Münchenben, amely időszak alatt a klub alapemberévé nőtte ki magát.

Videók