Orbán és Gulácsi edzésbe állt a Leipzigben

Willi Orbán vezetni akarja a fiatalabbakat a védelemben.


Willi Orbán és Gulácsi Péter személyében edzésbe állt az első két olyan labdarúgó az RB Leipzigben, akik részt vettek a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

A válogatott légiósok háromhetes pihenőt kaptak a csoportkörös Eb-búcsú után egyesületüktől, kedden viszont már megjelentek a tréningen.

"Régóta vagyok a klubnál, tudom, mit vár az edző, és ismerem a Bundesligát" - jelentette ki Willi Orbán. "Elöl akarok járni a munkában, jó teljesítményre törekszem, és vezetni akarom a fiatalabbakat a védelemben" - szögezte le a gyakorlás után. A 28 éves magyar játékos kifejtette, utálnak veszíteni, és ambíciózus célokat fogalmaznak majd meg a következő szezonra.

"Ami a várható visszatérést illeti a négyvédős felláshoz, rugalmasnak kell lennünk. Mindannyian ismerjük a három- és négyvédős felállás feladatait" - tette hozzá.

A bajnoki ezüstérmes Leipzig harmadik magyarja, Szoboszlai Dominik - aki sérülés miatt kihagyta az Eb-t - szombaton mutatkozott be új csapatában a holland AZ Alkmaar elleni felkészülési mérkőzésen.

Borítókép: bundesliga.com

Videók