"Olyan, mintha a Bayern az összes játékosunkat akarná"

Hans-Joachim Watzkét, a Borussia Dortmund ügyvezetőjét frusztrálja, hogy a Bayern München rendre játékosokat néz ki tőlük.
Tavaly Mario Götze, idén pedig Robert Lewandowski igazolt a Dortmundtól a Bayernhez, és a bajor klub Marco Reus iránt is érdeklődik, ami nagyon nem tetszik Watzkénak, ugyanis tudja, hogy a "piszkos anyagiak" miatt akár ismét elveszíthetnek egy kulcsembert.

"Vannak játékosok itt Dortmundban, akik boldogan játszanak 20 százalékkal kevesebb pénzért is - idézi a TZ Watzkét. - Ugyanakkor nem ez a helyzet, ha 50 százalékkal kevesebb pénzről beszélünk, és ez az, amivel a Real Madrid és a Bayern München belép a történetbe. Olyan, mintha a Bayern az összes játékosunkat akarná."

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern ügyvezetője a nyáron nyilvánosan beszélt Reus szerződése kapcsán (kijelentette, hogy a támadójátékos kivásárlási ára 35 millió euróról 25 millió euróra fog csökkenni az idényt követően), ami szintén nem javította a két klub közötti viszonyt, ráadásul a héten gyakorlatilag meg is erősítette egy nyilatkozatában, hogy képben van a sztár.

"Igaz, hogy fagyos a viszonyunk
- mondta Watzke. - Vannak olyanok ott, akikkel kapcsolatban pozitívabbak az érzéseim... A világnak nincs szüksége arra, hogy Watzke és Rummenigge barátok legyenek, senki sem fog meghalni miatta."

Videók