Neuer a saját kertjében bizonyította, hogy nem rozsdásodott be – Videó

A világbajnok kapus csodás környezetben készül a Bundesliga folytatására.


Manuel Neuer, a Bayern München kapusa lenyűgöző helyszínen, a Tegernsee partján lévő házánál bizonyította, hogy egy cseppet sem rozsdásodott be a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet alatt.

Mint arról korábban beszámoltunk, a német állam zöld jelzést ad a labdarúgó Bundesliga első és másodosztályú küzdelmeinek folytatásához. A bajnokságok március közepén szakadtak félbe a koronavírus-járvány miatt és úgy fest májusban folytatódhatnak a küzdelmek. A szezon nézők nélküli folytatásának tervezett dátuma május 15. vagy május 21. - a tervezetben pontos időpont nem szerepel.

A karantén ideje alatt a sportolóknak maguk kell megoldaniuk a formában tartást. Tudja ezt a Bayern München és a német válogatott csapatkapitánya is, aki az edzőpályától távol is megpróbált edzésben maradni és a maximumot nyújtani. A német együttes a hivatalos YouTube csatornáján tett közzé egy videót, amelyben a 34 éves világbajnok hálóőr Toni Tapalovic kapusedzővel készül a Bundesliga folytatására.

Egy biztos, a világ legjobb kapusának négyszer is megválasztott játékosnak nincs oka panaszra, hiszen ahogy a videóból is kiderül, igencsak jó formában van, ráadásul pazar környéken lakik.

Kép: Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images

Videók