„Nagy baromság volt!” – Lewandowski hazugsággal vádolja a Bayernt

A lengyel sztár tagadja, hogy Haaland esetleges érkezése késztette volna a távozásra. TOP5: Ezt is sokan olvasták a sport365-ön.


 A Bayern München korábbi sztárja kikezdte a német óriást azért, ahogyan a Barcelonához történő igazolását kezelték. A csatár szerint a Bayern más fényben akarja feltüntetni a távozását és elferdítik a valós eseményeket.

A 33 éves Lewandowski 8 év után hagyta el a bajorokat, a Barcelona 50 millió eurót fizetett a játékjogáért. A búcsú nem volt éppen zökkenőmentes, az érintettek részéről a mai napig hallani méltatlankodó nyilatkozatokat.

„A távozásomnak semmi köze Erling Haalandhoz!” – nyilatkozta az ESPN-nek. – „Én vagyok az a srác, akinek az igazság a saját érdekeinél is fontosabb, úgyhogy nyugodtan elmondhatom, nem miatta választottam a távozást. Nem lett volna problémám vele, ha csatlakozik a kerethez. Akik ezt állították, azok baromságot beszéltek!”

„Vannak olyanok, akik szeretnek ferdíteni, én viszont nem ilyen vagyok és talán ez volt a probléma. A vége felé már éreztem, hogy valami nem oké, ezért mondtam igent a Barcának.”

„A stábbal és a csapattal remek volt a kapcsolatom, ők nagyon fognak hiányozni. Sokukkal nagyon szoros volt a kapcsolatom, de ez a fejezet véget ért, most lapozok.”

„Most úgy érzem, a megfelelő helyen vagyok. Ami az elmúlt néhány hétben történt, mielőtt elhagytam a Bayernt, politikai hadviselés volt. A klub igyekezett érvet találni, hogy miért kell eladniuk, hogy az egészet könnyebben tudják magyarázni a szurkolóknak. Sok baromságot írtak rólam, de végül jó volt látni, hogy a szurkolók még ezekben a nehéz időkben is támogattak.”

Fotó: Omar Vega/Getty Images

Videók